green auto logo

Esti partea pagubită în urma unui ACCIDENT RUTIRE ?

Salut, sunt Deaconu Catalin și lucrez în domeniul daunelor auto de aproape 10 ani !

Activez în acest domeniu din anul 2017 în județul Sibiu, iar din anul 2022 ofer aceste servicii și în mediul online în toată România.

Pe Facebook mă urmăresc peste 80 de mii de persoane, iar contul meu Tik Tok are peste 1.5 milioane de aprecieri.

Datorită acestor comunități de persoane care mă urmăresc și îmi apreciază activitatea in mediul online am și mai multă încredere în servicile pe care le ofer.

CARUSEL RECENZII

Până în prezent am ajutat mii de persoane să își recupereze paguble de la soceitățile de asigurare sau să își repare mașinile ca la carte. 

Cei care au ales să colaboreze cu mine s-au simțit mulțumiți și despăgubiți pe măsură pentru că au beneficiat de toate drepturile lor conform legi !

COMUNITAȚILE MELE

4 variante în care te pot ajuta și pe tine !

Analizează-le pe toate și alege-o pe cea care ți se potrivește.

Instrumentare dosar GRATIS

Ghid VIDEO

O ședință de consultanță

Obține banii în REGIE PROPRIE

Instrumentare dosar GRATIS

Instrumentare dosar GRATIS

Alege această variantă și beneficiezi automat de următoarele servicii :

Exemple de mașini reparate

AUDI A4

 •  Avarii vizibile in poza:
  – bara spate
  – spolier bara spate
  – haion
  – brat stergator luneta
  – stop stanga exterior
  – stop dreapta interior
  – toba esapament
  – senzori parcare – mijloc
 • Avarii care nu sunt vizibile in poza:
  – aripa stanga spate
  – aripa dreapta spate
  – fusta spate
  Suma pe care am obtinut-o pentru client a fost:  23185.81 lei.
 •  Avarii vizibile în poză:
  – bară spate
  – spolier bară spate
  – haion
  – braț stergător lunetă
  – stop stânga exterior
  – stop dreapta interior
  – tobă esapament
  – senzor parcare mijloc
 • Avarii care nu sunt vizibile în poză:
  – aripă stânga spate
  – aripă dreapta spate
  – fustă spate

BMW SERIA 1

 •  Avarii vizibile in poza:
  – bară față
  – proiector dreapta
  – ornament bară
  – far dreapta
  – capotă
  – aripă dreapta
  – carenaj roată
  – jantă dreapta față
 • Avarii care nu sunt vizibile in poza:
  – airbag-uri frontale și laterale
 •  Avarii vizibile în poză:
  – bară față
  – proiector dreapta
  – ornament bară
  – far dreapta
  – capotă
  – aripă dreapta
  – carenaj roată
  – jantă dreapta față
 • Avarii care nu sunt vizibile în poză:
  – airbag-uri frontale și laterale

FORD FOCUS

 •  Avarii vizibile in poza:
  – aripa spate stanga
  – ornament aripă
  – ușă stânga
  – ornament ușă
 •  Avarii vizibile in poza:
  – aripă spate stânga
  – ornament aripă
  – ușă stânga
  – ornament ușă

BENEFICIILE TALE :

În plus, o să primesti și MAȘINĂ GRATIS LA SCHIMB pe toată durata reparațiilor și DECONTAREA PLATFORMEI dacă este cazul.

Contactează-mă acum!

ATENȚIE! Aceste servicii sunt valabile doar pentru județul SIBIU. 

Dacă ești din alt județ te pot ajuta doar dacă aduci mașina la SIBIU pentru efectuarea reparațiilor sau iți pot recomanda un alt service în apropiere tine cu care eu colaborez !

Obtine și tu banii in REGIE PROPIE

Majoritatea celor păgubiți în urma unui accident rutier aleg varianta de regie proprie, adică să primească banii de la asigurator pentru pagubele suferite, dar sunt nemulțumiți de ofertele primite.

De cele mai multe ori sumele de bani pe care le primesc ca despăgubire sunt aproximativ cu 30% – 40% mai mici decât costul real al reparațiilor. În unele cazuri ofertele de despăgubire sunt diminutate si cu 50%.

Lucrând de aproape 10 ani în acest domeniu am observat că din lipsă de experiență sau naivitate, majoritatea păgubiților acceptă despăgubirile propuse de asigurator, iar când efectuează reparțiile la mașină constată că despăgubirea primită este cu mult mai mică decât costurile reale de reparție.

Nu este nici un secrect că societatea de asigurări urmărește să facă profit, iar cu cât sunt mai mici despăgubirile plătite cu atât crește profitul societății de asigurare.

O alta modalitate prin care esti indus in eroare de asigurator este ca in loc sa iti ofere piesele avariate pentru inlocuit acesta iti propue ca solutie tehnologica repararea acestor iar in felul acesta iti diminueaza oferta de despagbuire pentru ca este mult mai ieftin sa repari o piesa comparatic cu costul real al unei piese ORIGININALE care sa fie inlocuita si montata pe masina.

De exemplu o usa avaraita.

Daca accepti ca soutie tehnologica “reparatie “ asiguratorul iti va calula costurile pentru reparatia usii si vopisrea acesteia dupa care iti propune o oferta de despagubire.

Daca pentru usa respective se ofera Solutia thenoloica “ inlocuit” costurile se se calculeaza in felul urmoar;

Dupa cum observe vorbim despre aceasi avaarie dar cu solutii tehnologice diferite

Daca accepti ca solutie thonologica reparat primesti banii doar pentru reparative si vopirea piesei daca obtii usa pentru inloucit primesti urmatorele sume de bani in plus:

In cazul in care masina ta a fost incadrata ca dauna totata econmica oferta de despagubire se cauleza in felul urmator. Prima data asiguratorul iti stabileste valoarea de piata a masinii tale inainte de producerea accidentului, iti stabileste si valaorea de piata a epevezi, adica cat mai valaoreaza masina avartia si iti mai ofera difertena.

Exemplu

O masina valoreaza 5000 de euro este implicata intr-un accident. Dupa accident daca masina lovita este evaluate la 1500 de euro aisugroatrul iti mai plateste diferetena de bani pana la 5000 de euro adica 3500 de euro. Tu ramai cu masina avriata care valoreaza 1500 de euro si mai priemsti 3500 de la asigurator in total 5000 de euro valaorea masinii inainte de producerea accdientul.

Suna corect la prima vedere, dar jemcheriile sunt facute inainte de acest calcul.

In primul rand din pucnt de vedere legal sunt mai multe modalitati prin care se poate stabili valaorea de piata masinii si in functie de situatia in care se afla acesta. 

In conclzuie sunt mai multe modalitati prin care asiguratorul iti poate calucla valaorea de piata a masinii si valaorea epavei, evident ca prima data acesta alege variantele care il avantajeaza pe el si la final iti prezinta tie oferta de despagubire  “CALCULTA  CORECT “ dupa ce iti stabileste el cum vrea cat valaorea masina ta inaitne de accident si cat mai valaoreaza dupa producerea accidentului.

Vestea buna este ca daca daca vorbim despre vrianta simpla de regie propie din punct de vedere legal sunt multe pieste care chiar daca au fost usor avaraite asiguratorul este obligat sa le inlouciasca, iar in situatia in care masina se incadreaza la dauna toata economica nu esti olbigat sa accepti modalitatile prin care iti evalueaza asiguratorul masina si epva.

Dupa aproape 10 ani de activitate in acesto domeniu am reusit sa ajut multe peresone pagubite sa obtina despagubiri cat mai mari si calculate in avantajul lor, iar la final dupa ce au primit banii nu au trebuit sa justifice daca au reparat masina sau ce au facut cu banii. De ce le mai multe ori pagubitii aleg sa isi repare masina cu peise din dezmembrari iar la final le mai raman si bani.

Te pot ajuta si pe tine sa obtii suma maxima de la asigurator indeiferent de judetul in care locuiesti iar ca sa fiu corect fata de tine, sunt platit in functie de rezultatele pe care le obtin adica pe baza de comion si suma obitinuta. Comisioul este de 15 % din suma pe care o primesti tu in contul tau de la asigurator.

Exemplu de calcul

Daca obtiun o depsaugbire de 10000 de lei, din suma de 10000 de lei care va fi virata in contul tau tu trebuie sa imi achti unu comisond e 1500 de lei si tu o sa ramai cu 8500 de lei.

Contactează-mă acum!

ATENȚIE! Serviceile sunt valabile doar pentru județul SIBIU. Dacă ești din alt județ te pot ajuta doar dacă aduci mașina la SIBIU pentru reparații.

GRĂBEȘTE-TE pentru că, oferta este limitată!  Pot să preiau doar 10 dosare pe lună.

În cazul în care nu ești din Sibiu,  mai jos găsești alte 4 variante în care te pot ajuta.

O ședință de consultanță.

O sedință de consultanță

Dacă ai deschis dosarul de daună și nu ești mulțumit de oferta primită sau te-ai împotmolit, nu știi ce sa mai faci și ai nevoie doar de câtvea sfaturi, o ședință de consultanță telefonică este soluția care ți se potrivește.

O ședință de consultanță  este o oră de consultanță telefonică direct cu mine, în care verific și analizez situația în care te alfii ca să îți pot spune ce mai poți face sau cum să procedezi pentru a obține și tu despagubirea maximă, conform legii.

Ședința de consultanță este flexibil, iar programul este de luni până vineri între orele 12:00 si 16:00. Poate să fie o singură convorbire la telefon de maxim o oră sau poate fi împarțită în maxim 3 apeluri diferite timp de o săptămână, dar toate apelurile cumulate să nu depășească 60 de minute.

150,00 lei

În peste 90% din cazuri am reușit să analizez situația și să propun o soluție în doar o ședință de consultanță. În concluzie, sunt foarte rare cazurile în care am nevoie de mai mult de o oră ca să analizez un dosar și să propun o soluție.

O sedință de consultanță

GHID ÎN FORMAT video explicat pe înțelesul tău

În ghidul video îți explic pe înțelesul tău toate articolele din lege pe care asiguratorul este OBLIGAT să le respecte și conține:

5 strategii eficiente ca să obții piesele avariate pentru înlocuit. Asta te ajută să îți crească oferta de despăgubire în cazul în care piesele au fost oferite doar pentru reparat. Aceste strategii sunt testate pentru că si noi le folosim din 2017 până în prezent.

Dacă mașina ta a fost încadrată la daună totală economică aflii ce poți să faci ca să crești valoarea la care a fost evaluată mașina.

Afli cum se stabilește valoarea epavei și ce să faci dacă esti nemulțumit de oferta primită și cum să folosești tot procesul de licitație în favoarea ta.

Primești o listă cu toate articolele de lege pe care asiguratorul este OBLIGAT să le respecte și în baza cărora a fost creat acest ghid video. 

In plus, ai acces și vizualizări nelimitate în orice zi la ori ce oră direct de pe telefon timp de 30 de zile.

Ghidul video este 100 de lei ACUM!  Intenționăm să creștem prețul la 250 de lei.

BENEFICIILE TALE :

Dacă ghidul video nu este pe înțelesul tău poți solicita varianta de consultant personal și ai GARANȚIA că mai plătești doar diferența de bani. Țin cont de faptul că ai achiziționat ghidul în format video.

Dacă nu ești mulțumit de calitatea informațiilor din ghidul video sau nu sunt pe înțelesul tău îți restitui toți banii înapoi. Practic plătești doar dacă informațiile îți sunt de folos. Detalii la termeni și condiții.

GHID ÎN FORMAT VIDEO EXPLICAT PE ÎNȚELESUL TĂU

Ghidul video îl cumperi doar o dată și îl folosești de câte ori vrei !

Ghidul video este 100 de lei ACUM!  Intenționăm să creștem prețul la 250 de lei.

Toate informațiile și procedurile pe care ti le prezint sunt în conformitate cu legea 132 din 2017, norma 20 din 2017 și norma 18 din 2022.